ظروف پخت و پز

در دسته بندی ظروف پخت و پز، انواع مختلفی از ظروف آشپزخانه مانند قابلمه، تابه، ماهیتابه، کاسه، پلوپز و… قرار می‌گیرند که برای پخت و پز غذاها و طبخ غذاهای مختلف استفاده می‌شوند.

ظروف پخت و پز با انواع مختلفی از جنس‌ها، مانند فلزی، سرامیکی، شیشه‌ای، آلومینیومی و… ساخته می‌شوند و هر کدام از آن‌ها برای مصارف مختلف و با توجه به نوع غذایی که قرار است طبخ شود، مناسب هستند. این دسته بندی شامل انواع مختلفی از ظروف پخت و پز با کیفیت و قیمت‌های متفاوت است که در انتخاب آن‌ها باید به جنس، ظاهر، سایز و قیمت توجه کرد.