بهترین گیرنده دیجیتال کدام است؟

معرفی بهترین گیرنده دیجیتال: دنیای دیجیتال هر روز در حال پیشرفت چشمگیری است. در سال های اخیر یکی از مهم ترین اتفاقاتی که رخ داده، تبدیل آنالوگ به دیجیتال است. در سیستم آنالوگ، سیگنال های آنالوگ به آنتن سقف و سپس به تلویزیون منتقل می شود. در این حالت فقط می توانید تعداد محدودی از برنامه ها را مشاهده کنید. و تنظیم آنتن یک سردرد بزرگ بود و در هوای بد باید مدام یکی را روی سقف آنتن تعمیر کرد.

اما در یک سیستم دیجیتال، سیگنال ها از طریق یک فرستنده دیجیتال به تلویزیون منتقل می شود. با یک گیرنده دیجیتال، دیگر نیازی به خرید کانال های رادیویی و تلویزیونی جداگانه ندارید. در عوض، بدون هیچ محدودیتی می توان به راحتی به همه شبکه ها دسترسی داشت.

تلویزیون های ساخته شده در سال های اخیر دارای گیرنده دیجیتال داخلی هستند، بنابراین می توانید کانال های دیجیتال را بدون گیرنده دیجیتال جداگانه دریافت کنید.

گیرنده دیجیتال چیست؟

پیشرفت فناوری همیشه کارها را آسان تر و سریع تر کرده است. یکی از کارهایی که اغلب مورد نیاز است، قرار دادن آنتن تلویزیون در پشت بام یا داخل خانه است. اما با آمدن انواع استاپ باکس ها و بهترین تلویزیون های دیجیتال موجود در بازار، دیگر نیازی به تنظیم آنتن در حیاط خلوت نیست و برای تهیه چند کانال تلویزیونی زمان زیادی منتظر ماند.

با خرید یکی از این دستگاه ها می توانید کانال های باکیفیت زیادی دریافت کنید. اگر می خواهید بهترین تلویزیون دیجیتال را از بین محصولات مختلف موجود در بازار انتخاب کنید، در پایان این مقاله با ما همراه باشید. علاوه بر توضیح نکات مهمی که قبل از خرید بهترین گیرنده دیجیتال باید بدانید، تعدادی از پرفروش ترین محصولات بازار را نیز به شما معرفی می کنیم.

با خرید گیرنده دیجیتال می توانید کانال های باکیفیت را حتی در تلویزیون های قدیمی خود تماشا کنید. اگر قصد خرید یکی از این وسایل کاربردی را دارید اما آشنایی چندانی با آنها ندارید، ادامه راهنمای ما را از دست ندهید.

گیرنده دیجیتال، علاوه بر دریافت کانال های دیجیتال، گزینه های زیادی را برای تلویزیون آنالوگ شما فراهم می کنند. در پخش تلویزیون دیجیتال به دلیل تغییرات عمده در مقایسه با سیستم تلویزیون آنالوگ، باید از گیرنده های تلویزیون دیجیتال زمینی (DVB-T) برای دریافت تلویزیون دیجیتال استفاده شود.

بهترین مارک گیرنده دیجیتال

بهترین مارک گیرنده دیجیتال بستگی به نیازها و ترجیحات شما دارد. در بازار، چندین مارک معروف گیرنده دیجیتال وجود دارد که هرکدام ویژگی ها و قابلیت های مختلفی دارند.

در ادامه، به برخی از مارک های معروف گیرنده دیجیتال اشاره می کنم: پرو ویژن (provision)، پاناتک (panatech)، دنای (Denay)، مکسیدر (Maxeeder)، یکس ویژن (X.Vision) و مارشال (Marshal).

  • پرو ویژن provision
  • پاناتک panatech
  • دنای Denay
  • مکسیدر Maxeeder
  • یکس ویژن X.Vision
  • مارشال Marshal

مهمترین نکته این است که قبل از خرید، بهتر است نیازها و بودجه خود را مشخص کنید و با مشاوره فروشنده یا مطالعه نظرات کاربران و مقایسه ویژگی ها و قیمت ها، تصمیم به خرید نهایی بگیرید.

قیمت گیرنده دیجیتال چقدر است؟

قیمت گیرنده های دیجیتال می تواند بسیار متغیر باشد و بستگی به برند، مدل، ویژگی ها و کیفیت ساخت دارد. قیمت ها در بازار ممکن است از چند صد هزار تومان تا 2 میلیون تومان یا بیشتر برای گیرنده های با ویژگی های پیشرفته و برندهای معروف متفاوت باشد.

به عنوان مثال، گیرنده های دیجیتال ساده با ویژگی های محدود و بدون قابلیت های اضافی می توانند با قیمتی در حدود چند دلار تا چنداز صد دلار در دسترس باشند. اما گیرنده های دیجیتال با ویژگی های پیشرفته مانند کیفیت تصویر 4K، اتصال به اینترنت، قابلیت ضبط برنامه ها، پخش فایل ها و موارد دیگر، معمولاً با قیمت بالاتری عرضه می شوند.

بنابراین، قبل از خرید، بهتر است بودجه خود را مشخص کنید و در محدوده قیمتی که می توانید هزینه کنید، محصولات مختلف را بررسی کنید و تصمیم بگیرید که کدام ویژگی ها برای شما ضروری است تا بتوانید بهترین گیرنده دیجیتال را با بهترین قیمت برای خود انتخاب کنید.

لیست قیمت و خرید گیرنده دیجیتال

1. گیرنده دیجیتال DVB-T دنای مدل STB1011H

گیرنده دیجیتال DVB-T دنای مدل STB1011H

مشخصات
امکانات ارتقا: ارتقا نرم افزار
وزن: 580 گرم
فرمت های عکس قابل پخش: JPG
فرمت پخش: MP3
نوع دیکودر آنلاین: HEVC

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

2. گیرنده دیجیتال پروویژن مدل ۲۴۷

بهترین گیرنده دیجیتال

مشخصات
ظرفیت ذخیره کانال: 1000
فناوری های ارتباطی: پورت USB
نوع دیکودر آنلاین: HEVC
مشخصات کیفی: پشتیبانی از شبکه های HD صداوسیما
عمق بیتی: 12

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

3. گیرنده دیجیتال پاناتک مدل P-DJ4410

گیرنده دیجیتال پاناتک مدل P-DJ4410

مشخصات
ظرفیت ذخیره کانال: 1000
فناوری های ارتباطی: پورت USB
مشخصات کیفی: دریافت و پخش تصاویر Full HD
امکانات ارتقا: ارتقا نرم افزار
امکانات موبایل: منوی فارسی
ظرفیت ذخیره ی کانال: بیشتر از 1000 کانال

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

4. گیرنده دیجیتال DVB-T مکسیدر مدل 3007LE

گیرنده دیجیتال DVB-T مکسیدر مدل 3007LE

مشخصات
رزولوشن های قابل پشتیبانی: Full HD
ظرفیت ذخیره ی کانال: بیشتر از 1000 کانال
امکانات موبایل: منوی فارسی
انواع اتصالات: دستگاه ریموت کنترل با دکمه های میانبر رنگی
امکانات ارتقا: ارتقا نرم افزار
عمق بیتی: 10

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

راهنمای خرید گیرنده دیجیتال

قیمت گیرنده دیجیتال

قبل از خرید بهترین گیرنده دیجیتال باید بودجه ای را که می توانید برای آن در نظر بگیرید و سپس نوع مناسب آن را خریداری کنید.

گیرنده دیجیتال در بازار امروز (تابستان 1401) از حدود چند صد هزار تن تا چند میلیون تن به فروش می رسد. البته بسته به قیمتی که برای این دستگاه می پردازید از امکانات بیشتری بهره مند خواهید شد.

البته همه گیرنده های دیجیتال دارای ویژگی های اولیه ای هستند که نیازهای شما را برآورده می کند، اما مدل های گران تر دارای کیفیت بالاتر یا ویژگی های فرعی بیشتری هستند.

کیفیت Full HD و HD

کانال هایی که برنامه های خود را با کیفیت Full HD یا HD پخش می کنند نسبت به کانال های SD کیفیت و وضوح تصویر بالاتری دارند.

اکثر تلویزیون های دیجیتال می توانند کانال های HD را بپذیرند، اما همه آنها این قابلیت را ندارند. برخی از آنها فقط کانال های SD را با کیفیت ارائه می دهند. پس هنگام خرید گیرنده دیجیتال دقت کنید که قابلیت دریافت کانال های Full HD یا HD را داشته باشد.

اگرچه شبکه های تلویزیونی Full HD هنوز در ایران رواج پیدا نکرده اند، اما بعید است در آینده نزدیک این اتفاق بیفتد. بعداً با خرید گیرنده دیجیتال سازگار با Full HD دیگر نیازی به تعویض گیرنده دیجیتال نخواهید داشت.

حافظه داخلی دستگاه

اگر می خواهید علاوه بر تماشای برنامه های تلویزیونی ذخیره کنید، باید یک گیرنده با حافظه داخلی خریداری کنید. می توانید یک گیرنده حافظه 500 گیگابایتی، 1 یا 2 ترابایتی بخرید.

با خرید گیرنده حافظه دیجیتال می توانید برنامه های صوتی و تصویری را بعدا تماشا کنید و یا به کامپیوتر و حافظه خارجی انتقال دهید. البته گیرنده ای بخرید که چندین پورت USB داشته باشد تا بتوانید هارد اکسترنال خود را به آن متصل کنید. همچنین در نظر داشته باشید که هنگام ضبط برنامه های تلویزیونی می توانید برنامه های با کیفیت SD را تا 300 ساعت اما با کیفیت HD حدود 125 ساعت ذخیره کنید.

راهنمای خرید گیرنده

پشتیبانی از فرمت های مختلف

مهم نیست که از چه مدل یا برندی می خواهید گیرنده دیجیتال بخرید، باید مطمئن شوید که می تواند تمام فایل های مورد نظر شما را پخش کند. به عنوان مثال برخی از گیرنده های دیجیتال قادر به پخش فایل های AVI نخواهند بود و به دلیل رایج بودن فایل های AVI با مشکل مواجه خواهید شد.

البته فایل های ویدئویی MP4 و MOV، فایل های تصویری JPG و PNG و فایل های صوتی MP3 تقریبا در همه جای دنیا استفاده می شود. اما برای فایل های دیگر، مطمئن شوید گیرنده دیجیتالی که خریداری می کنید سازگار است. اگر می خواهید بهترین گیرنده دیجیتال شما به راحتی فایل های مختلف را پخش کند، پس گیرنده ای بخرید که با فرمت های مختلف صدا و تصویر سازگار باشد.

پشتیبانی از WIFI و DLNA

با DLNA، می توانید به فایل های خود از یک دستگاه به دستگاه دیگر، از جمله اندروید یا آیفون خود دسترسی داشته باشید. ابزارهای سازگار با DLNA در واقع از یک پروتکل استاندارد برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می کنند، بنابراین دو ابزار از برندهای مختلف اما سازگار با این استاندارد را می توان پیوند داد و به تمام فایل های ذخیره شده در آنها دسترسی داشت.

DLNA قابلیت های AirPlay زیادی دارد و محبوبیت زیادی در بین مصرف کنندگان به دست آورده است. Airplay، استاندارد خود اپل، به کاربر این امکان را می دهد که ویدئو، موسیقی، عکس و موارد دیگر را با پخش کننده هایی مانند تلویزیون، اسپیکر و سایر ابزارها به اشتراک بگذارد.

ویژگی DLNA به شما امکان می دهد فایل ها را از رایانه به تلویزیون خود ارسال کنید. پس اگر می خواهید در خرید گیرنده دیجیتال از این قابلیت استفاده کنید، گیرنده ای بخرید که این ویژگی را داشته باشد.

پورت های ورودی و خروجی

پورت ها، به ویژه پورت های HDMI، جزء اصلی تلویزیون ها، لپ تاپ ها، گیرنده های دیجیتال، کنسول ها و غیره هستند. می توانید از این پورت ها برای اتصال گیرنده دیجیتال خود به تلویزیون یا دستگاه های دیگر استفاده کنید.

پورت HDMI که به معنای رابط چند رسانه ای با وضوح بالا است، بسیار مهم است زیرا تنها پورتی است که از تمام رابط های دیجیتال پشتیبانی می کند. سایر اتصالات عبارتند از کابل کواکسیال، کابل کامپوزیت و کابل کامپوننت.

البته اگر می خواهید یک گیرنده دیجیتال را به کامپیوتر یا لپ تاپ و گوشی هوشمند خود متصل کنید، گیرنده باید به پورت USB نیز مجهز باشد. با استفاده از این پورت می توانید هر دستگاهی که دارای پورت USB باشد را به تلویزیون دیجیتال متصل کنید.

سخن پایانی

یک گیرنده دیجیتال مجهز به کنترل از راه دور کار شما را آسان می کند. با این دستگاه می توانید روی مبل خود استراحت کنید و فیلم یا سریال مورد علاقه خود را بدون مشکل جستجو و پخش کنید. حتی برخی از گیرنده های دیجیتال مجهز به دستیار صوتی هستند و هنگام خرید گیرنده دیجیتال می توانید یکی از این نوع گیرنده ها را خریداری کنید.

هنگام خرید گیرنده دیجیتال به کیفیت قطعات آن مانند پنل جلویی دستگاه، دوشاخه های خروجی و بدنه دستگاه توجه کنید. همچنین به کیفیت اتصالات خروجی توجه کنید. زیرا این اتصالات بر کیفیت صدا و تصویر تاثیر می گذارد.

تمامی گیرنده های دیجیتال مجهز به خروجی AV برای انتقال ویدئو به تلویزیون هستند. برخی از تلویزیون های دیجیتال به خروجی RF نیز مجهز هستند. به این معنی که صدا و تصویر را می توان به فرمت RF تبدیل کرد و توسط تلویزیون های آنالوگ دریافت کرد. این خروجی برای تلویزیون های قدیمی که خروجی AV ندارند مناسب است.

دستگاهی بخریم که سرعت و عملکرد خوبی داشته باشد. در واقع اگر دستگاه مجهز به چیپ (چیپست) با کیفیت باشد، قدرت و سرعت پردازش آن نیز افزایش می یابد.

1 دیدگاه

  1. ممنون از اطلاعات خوبتون.
    من در چند سال گذشته از سه نوع گیرنده استفاده کردم که به نظرم دنای از همه کاربردی تر و باکیفیت تر اومد اما مشکل اینجاست که همه این گیرنده ها بعد از سه یا چهار سال،دچار مشکل میشن و ناچار به تعویض میشیم.در واقع تا به حال دستگاهی ندیدم که بیش از چهار سال کار بکنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *