طرز تهیه 3 نوع سالاد ماکارونی خوشمزه

سالاد ماکارونی که هم می‌توان از آن به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی استفاده کرد، آنقدر خوشمزه است که بتوان آن را در برنامه وعده غذایی هفتگی قرار داد و هر بار هم آن را با مواد غذایی متفاوت رنگارنگ‌تر و خوشمزه‌تر کرد. امروز در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی با 3 دستور مختلف آشنا خواهید شد.

1.سالاد ماکارانی مخصوص

طرز تهیه 3 نوع سالاد ماکارونی

مواد لازم

  • 1 بسته ماکارانی فرمی
  • فلفل دلمه سبز 1 عدد نگینی
  • 300 گرم قارچ
  • 8 عدد گوجه فرنگی
  • هویج 1 عدد رنده شده
  • 6 عدد سوسیس
  • 10 عدد خیارشور
  • کنسرو نخود فرنگی 1 عدد
  • سس مایونز. به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله اول :
ماکارانی را آبکش میکنیم

مرحله دوم :
تمام مواد بالا را نگینی ریز میکنیم و سوسیس و چارچ را یه سرخ کوچک میدهیم و تمام مواد را به ماکارانی اضافه میکنیم

مرحله سوم :
بعد به آن سس و ادویه و آبلیمو اضافه و خوب مخلوط میکنیم و ۵ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا مواد و مزه ها به خورد هم برود

2.سالاد ماکارونی با مرغ

سالاد ماکارونی با مرغ

مواد لازم

  • ماکارونی شکلی یا رشته ای
  • سینه مرغ
  • هویج پخته
  • خیارشور
  • کنسرو نخود فرنگی
  • سس مایونز
  • آویشن.نمک.فلفل.شوید خشک
  • کلم
  • کنسرو ذرت

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ ریش ریش

مراحل پخت

مرحله اول :
سینه مرغ رو با کمی ادویه. پیاز.سیر آب پز میکنیم بعد که پخت ریش ریش میکنیم میذاریم کنار تا خنک بشه

مرحله دوم :
ماکارونی ها رو هم با کمی زردچوبه و نمک طبق دستور میپزیم و آبکش میکنیم بعد از آبکشی میذاریم کمی خنک بشه

مرحله سوم :
تو ایم مرحله کلم رو متوسط خرد میکنیم و ماکارونی.مرغ رو بهش اضافه میکنیم

مرحله چهارم :
نخود فنگی.ذرت.خیارشور زیر خرد شده.هویج رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یک دست بشن

مرحله پنجم :
برای سسش هم سس مایونز.نمک.فلفل.آویشن وشوید خشک زیاد(۳ق غ)وابلیمو رو مخلپط میکنم به سالاد اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا یک دست بشن به مدت ۲ساعت داخل یخچال میذاریم تا سس به خورد سالاد بره بعد سرو میکنیم

3.سالاد ماکارونی با بوقلمون

سالاد ماکارونی با بوقلمون

مواد لازم

  • 4 فنجان پاستا فرمی
  • 200 گرم سینه ی بوقلمون ریز خرد شده
  • 1 قوطی کنسرو نخود فرنگی
  • 5 تا (7 قاشق) سس مایونز
  • زردچوبه مقداری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آبلیمو تازه نصف قاشق غذاخوری

مراحل پخت

مرحله اول :
سینه بوقلمون را با نمک و فلفل سیاه و آویشن و زردچوبه سرخ میکنیم.

مرحله دوم :
آب که به جوش آمد پاستا را به همراه نصف قاشق روغن و نمک میریزیم تا بپزه ، بعد آبکش میکنیم و روش آب سرد میگیریم.

مرحله سوم :
هویج ریز رنده شده و نخود فرنگی و خیارشور خرد شده و سس مایونز و نصف قاشق آبلیمو تازه و بوقلمون سرخ شده و پاستا را در ظرفی ریخته نمک و فلفل سیاه هم میزنیم و مخلوط میکنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم.

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *